Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN ALTINSOY, STK’LARI ZİYARET EDİYOR

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, seçim sonrası daçalışmalarına hız kesmeden devam ederken, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte,sivil toplum kuruluş temsilcilerini de ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

İl başkanı altınsoy son olarak geçtiğimiz gün İlbaşkan yardımcısı seyit temel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, madenisanatkârlar ve tamirciler esnaf odası başkanı murat tekin’i, ağaç İşleri esnafve sanatkârlar odası başkanı mesut konuk’u ve manavlar ve seyyar pazarcılaresnaf ve sanatkârlar odası başkanı kuddusi yeşildal’ı ziyaret ederkenönümüzdeki günlerde ziyaretlerine devam edeceğini belirtti.

ziyaretleri esnasında sivil toplum kuruluşlarına büyükbir önem verdiklerini dile getiren başkan altınsoy, sivil toplum kuruluşlarınıntoplumun sesi olduğunu belirterek, “sivil toplum kuruluşlarımıza her zaman önemveriyoruz. onların toplumun sesi olduğunu biliyoruz.sivil toplum kuruluşlarımız ile bir arada olmak ve çalışmak bizlere mutlulukveriyor” dedi.

sivil toplum kuruluş temsilcileri ise ziyarettenduydukları memnuniyeti ifade ederken, ziyaretler karşılıklı fikir alış verişiile sona erdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen
Sıradaki Haber Türkiye Yol Yarışları Aksaray’da devam ediyor