Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Ali Rıza Özdemir, çocukların sevgi dolu ilgisiyle karşılandı

Ortaköy Belediye Başkanı Ali

Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, çocuklar tarafından sevgi dolu bir karşılama ile karşılaştı. Ortaköy Ortabahçede Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir’i  gören  çocuklar, Başkan Özdemir’in etrafını sararak ona olan sevgilerini dile getirdiler.

Çocukların coşkulu yaklaşımları karşısında duygulanan Başkan Özdemir, yaptığı açıklamada, “Gönülden gelen saf sevgi kadar güzel bir duygu yok. Çocuklarımızın bu samimi ilgisi beni çok mutlu ediyor” dedi.

Çocuklar, “Başkanım, biz sizi çok seviyoruz! Fotoğraf çekinebilir miyiz?” diyerek isteklerini dile getirdiler. Başkan Özdemir, sevgi dolu çocukları kırmayarak onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çocukların samimi ve içten ilgisinin, yöneticiler ve toplum arasında güçlü bir bağ oluşturduğu belirtiliyor. Başkan Ali Rıza Özdemir’in çocuklarla olan etkileşimi, Ortaköy halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Bu anlamlı davranış, çocukların yönetim ve topluma katılımını teşvik ederek geleceğe umutla bakılmasına katkı sağladı. Başkan Özdemir’in çocuklarla olan bu güzel ilgisi, halk arasında olumlu yankı uyandırdı.

Haber: Ağustos Gerçe