Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Adayı Tuğrul Karacaer; Aksaray Üniversitesi Gençliğinin Kapısını Çaldı!

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Aksaray Üniversitesinden okuyan öğrencileri evinde ziyaret etti.

Aksaray Üniversitesinde eğitim alan öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Karacer, öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Geleceğe yön verecek gençlerle bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Karacaer, öğrenciler evinde ziyaret ederek onlarla birlikte sohbet etti. Seçim çalışmaları kapsamında sık sık ziyaretlerde bulunan Karacer, ziyareti kapsamında üniversiteli gençlerle buluştu.

Üniversiteli gençlerle bir süre sohbet eden Belediye Başkan Adayı Karacer, onların sorun ve beklentilerini dinledi.  Öğrencilerin taleplerini not alan Karacer, onların gelecek kaygılarının giderilmesi,  meslek sahibi olabilmeleri gibi konular üzerinde durdu.

Belediye başkan adayı Karacer ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin daveti üzerine Aksaray Üniversitesi öğrencisi kardeşlerimizi evlerinde ziyaret ettik. Onların sorunlarını konuşup, taleplerini not ettik. İYİ Belediyecilik Aksaray’da öğrenci kardeşlerimize de İYİ gelecek” dedi.

Haber: Fatma Altınok