Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Basın Tarafsız Ve Objektif Olmalı

aksaray belediye başkanı evren dinçer, 10 ocak Çalışangazeteciler günü nedeniyle

aksaray belediye başkanı evren dinçer, 10 ocak Çalışangazeteciler günü nedeniyle ulusal basının aksaray temsilcileri, yerel medya vegazeteciler onuruna bir akşam yemeği verdi.

kültür park gala düğün salonunda gerçekleşen yemeğe vali alimantı, belediye başkanı evren dinçer, emniyet müdür vekili hanifi korkmaz, belediyemeclis üyeleri, gazeteci cemiyet başkanları, ulusal basının aksaraytemsilcileri, yerel medya mensupları katıldı.

yemek öncesinde gazetecileri masalarında ziyaret eden başkanevren dinçer, gazetecilerin gününü tebrik ederek onlarla sohbet etti.

gazeteciler onuruna verilen yemekten sonra söz alan belediyebaşkanı evren dinçer, gazeteciliğin zor ve meşakkatli bir meslek olduğunu ifadeetti. başkan dinçer, “bu anlamlı günde sizlerle bir araya gelmek için buprogramı düzenledik. basın, ülkemizde çok önemli görevi icra ediyor. İdare vevatandaş arasında bir mekanizma görevini üstleniyor. Ülke geneline baktığımızdabasınımız ifade özgürlüğü, birçok gelişmiş ülkeden daha üst seviyede olduğunudüşünüyorum.

demokrasimizin devam etmesi, sağlam temeller üzerindesürmesi noktasında basınımız önemli bir işlev ve rol üstleniyor. sizler bununbir parçasısınız. bunun yanında aksaray’ımızda göstermiş olduğunuz çalışmalarve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Önemli ve hassas bir görevisürdürüyorsunuz. her mesleğin kendine göre zorluğu var. sizler gün boyuncahaber yapmak, güncel konuları kamuoyu ile paylaşmak için büyük çaba ve gayretsarf ediyorsunuz. tabi bunu yaparken tarafsız ve objektif olmak işin daha önemlikısmı. yürütmüş olduğunuz çalışmalardan dolayı, şehrimize sunmuş olduğunuzkatkılardan dolayı teşekkür ediyorum. davetimize katılan basın mensuplarınaayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

vali ali mantı, şehirde görev yapan basın mensuplarının gününükutlayarak başladığı konuşmasında yerel basının iyi ve güzel işler yaptığını,kamuoyunun bilgilendirmesinde tarafsız olduğunu ifade etti.

programın son kısmı ise sohbet eşliğinde devam etti. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
Sıradaki Haber  İki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı