Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BASIN MİLLETİN MÜŞTEREK SESİDİR

vali ali mantı “türk basınında sansürün kaldırılışının111’inci yıldönümünü olan bugünde, 

vali ali mantı “türk basınında sansürün kaldırılışının111’inci yıldönümünü olan bugünde,  tümbasın mensuplarımızın “24 temmuz gazeteciler ve basın bayramı’nı kutluyorum”dedi.

aksaray valisi ali mantı 24 temmuz gazeteciler ve basınbayramı günü münasebetiyle yaptığı açıklamada;

“türk basını tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı,sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli vetarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir.

gazi mustafa kemal atatürk, “basın, milletin müştereksesidir” ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği görevi engüzel şekilde açıklamaktadır.

Şehrimizde ve bölgemizde yaşanan olaylardan vegelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomikgelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan yerel basınımızın, özveriiçerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkladevam ettireceklerine inanıyorum.

bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın mensuplarımızasağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

2026 yılı “Dünya Biyoçeşitlilik Günü” kapsamında, “Aksaray Üniversitesi Kampüsünden Küresel
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesi Kampüs Biyoçeşitliliği Projesi başladı