Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baro başkanına adliyeden ziyaret

Aksaray Barosunda geçtiğimiz haftalarda düzenlenen olağan genel kurulununum ardından Av. Erçin Mevlüt Düzgün, baro başkanı olarak seçilmişti. Baro başkanlığı için mazbatasını alan Av. Erçin Mevlüt Düzgün, kendisine yönelik olarak yapılan tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Aksaray Barosunda geçtiğimiz haftalarda

Aksaray Baro Başkanı Av. Erçin Mevlüt Düzgün’ün baro başkanı olarak seçilmesinin ardından, kendisine yönelik olarak gerçekleşen ziyaretler sürüyor. Baro Başkanı Düzgün, bu kapsamda Adliye Bilgi İşlem Müdürü Ömer Uslu, Bilgi İşlem Şefi Ali Dağ, Bilgi işlem Memurları Eray Kılıç ve Tuncer Koçak tarafından ziyaret edildi. Ziyaret sırasında Av. Erçin Mevlüt Düzgün’e baro avukatlarından Gülseren Karabatak da eşlik etti.

Yapılan bu ziyaret, Aksaray Adliyesi ve Aksaray Barosu arasındaki iletişimin sürekli kılınması bakımından önem arz ederken aynı zamanda her iki kurumun ortak kavramı olan “adalet” unsurunu göz önünde bulundurarak hareket etmek bakımından toplantı önem arz etti. Aksaray Adliyesi ve Aksaray Barosunun önümüzdeki süreç  içerisinde ne gibi çalışmalara imza atacağı ise merak konusu oluyor.

Ağustos Gerçe