Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baro Başkanı’na Adana Hukuk Dairesinden ziyaret

Aksaray Baro Başkanı Av. Erçin Mevlüt Düzgün’e yönelik ziyaretler gerçekleşmeye devam ediyor.

Aksaray Baro Başkanı Av.

Bu kapsamda Baro Başkanı Düzgün’ü Adana 3. Hukuk Dairesi Başkanı Kürşat Köylü ve Adana 2. Hukuk Dairesi Başkanı Bam Daire Başkan Vekili Türkmen Töreli ziyarette bulunan isimler arasında yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kurul seçim kapsamında Aksaray Barosu olarak göreve seçilen ve görevine başlayan Baro Başkanı Düzgün’e yönelik tebrik ziyaretleri gerçekleşiyor.

Baro Başkanı Düzgün’ü makamında ziyaret eden Adana 3. Hukuk Dairesi Başkanı Kürşat Köylü ve Adana 2. Hukuk Dairesi Başkanı Bam Daire Başkan Vekili Türkmen Töreli tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette iki şehir arasında iletişimi arttırmak ve işbirliğinin sağlanması amacıyla gerekli çalışmaların yürütülmesi gerektiği vurgulandı. Baro Başkanı Düzgün, ziyaretlerinden ötürü Daire Başkanı Köylü ve Başkan Vekili Töreli’ye teşekkürlerini iletti.

Ziyaret esnasında, Baro Başkan Yardımcısı Av. Cumali Altınsoy, Barom Saymanı Av. Tutku Çetin Teksin, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Merve Örün ve Av. İlhan Aslan hazır bulundu.

Fatma Altınok