Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim!

CHP PARTİ MECLİSİ ÜYESİ

CHP PARTİ MECLİSİ ÜYESİ ALİ ABBAS ERTÜRK:
Var gücümle çalışacağım
38. Olağan Kurultay ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, “Bana güvenen siz dostlarımı mahcup etmemek için görev süremce var gücümle çalışacağım.” dedi. Ertürk, kendisini her zaman destekleyen CHP Aksaray İl Başkanı Av. Bilal Özdemir ve il teşkilatına da teşekkürlerini iletti.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan değişimin ardından Genel Başkan olarak seçilen Özgür Özel’in A Takımı’na seçilerek Parti Meclisi’ne seçilen Ali Abbas Ertürk, 38. Olağan Kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ertürk yaptığı açıklamada, “38. Olağan Kurultayımızı coşku, dayanışma ve birlik içerisinde tamamladık. Kurultay sonucunda Genel Başkan seçilen Özgür Özel ve kadrolarını tebrik ediyorum.


Adaletin yılmaz savunucusu, Türk siyasetinde dürüstlüğün sembolü olan 7. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na 13 yıldır sürdürdüğü görevi boyunca partimize vermiş olduğu emekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.
Ertürk sözlerinin devamında, “Ayrıca Parti Meclisi Üyesi seçilmemde beni listesini alan Genel Başkanım Özgür Özel’e, her daim arkamda duran Aksaray İl Başkanım Bilal Özdemir’in şahsında tüm Aksaray örgütüme ve oylarıyla destek olan 81 il ve tüm ilçelerdeki Cumhuriyet Halk Partili aileme teşekkür ediyorum. Bana güvenen siz dostlarımı mahcup etmemek için görev süremce var gücümle çalışacağım.” ifadelerini kullandı. haber: Ağustos GERÇE