Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakanlık açıkladı; Gençlik Yaz okulları açılıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile gençlik yaz okulları müjdesi verildi.  Yaz aylarını değerlendirmek isteyen çocuklar yeni bir fırsat sunuluyor.

Türkiye genelinde 81 ilde gerçekleşecek olan gençlik yaz okulları öğrencilerin gelişimlerine katkı sunması amaçlanıyor olup çeşitli etkinliklerde bulunarak yaz tatillerini değerlendirmeleri hedefleniyor.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezlerinde tatil günlerini eğlenceli ve öğretici bir şekilde tamamlamaları hedefleniyor.

1 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında, gerçekleşen olan gençlik yaz okullarına yönelik açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Yaz aylarında yüzbinlerce çocuğumuzu güvenli bir ortamda, tamamen ücretsiz hizmet veren gençlik kamplarımızda buluşturuyoruz. Şimdi bunun yanında gençlik merkezlerimizde, spordan kültür sanata, el sanatlarından sokak oyunlarına kadar geniş bir yelpazede eğitim ve eğlence imkanı sunacak olan Gençlik Yaz Okullarımızı da hizmete açıyoruz. Tatilini daha verimli geçirmek isteyen 11-18 yaş arası bütün evlatlarımızı Gençlik Yaz Okulları’na bekliyoruz” dedi.

Gençlik Yaz Okulları; “11 – 14 yaş grubu” ve “15 – 18 yaş grubu” olmak üzere iki farklı yaş grubuna göre hazırlanarak program kapsamında kültür-sanat, spor ve gönüllülük temaları çerçevesinde oluşturuldu.

Fatma Altınok