Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Yardımcısı, Aksaray Valisiyle görüştü!

Aksaray’a bir dizi ve

Aksaray’a bir dizi ve ziyaretler için gelen Kültür ve turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti.

Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında 100 kütüphane açılma projesi Aksaray ili Ağaçören ilçesinde gerçekleşen açılış etkinliğine katlım gösteren Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile makamında görüşme yaptı.
Kütüphane açılışının ardından görüşme yapan Bakan Yardımcısı Alpaslan ve Vali Kumbuzoğlu Aksaray ilinde turizm alanın yürütülen çalışmalar hakkında görüştü. Aksaray ilinin kültürel miraslarına ve kültürel zenginliklerine değinen Vali Kumbuzoğlu, Aksaray’ın kültüre ve turizm şehri olması için yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Vali Kumbuzoğlu’na Aksaray’da yürüttüğü çalışmalardan ötürü tebrik eden Bakan Yardımcısı Alpaslan, misafirperverliklerinden dolayı Vali Kumbuzoğlu’na teşekkürlerini sundu. Vali Kumbuzoğlu Aksaray iline teşrif eden Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sunarak hatıra fotoğrafı çekindiler.
Haber: Fatma Altınok