Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahçeli’ye kızdı; Belediye meclis üyeliğinden ve Ocak başkan yardımcılığından istifa etti!

MHP Aksaray’da istifa depremi!

MHP Aksaray'da istifa depremi!

YUNUS EMRE ÖZDEMİR, BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMALARI SONRASI İSTİFA ETTİ
MHP Aksaray’da istifa depremi!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Meclis Üyesi ve Ocak Başkan Yardımcısı Av. Yunus Emre Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin son dönemdeki açıklamaları üzerine parti üyeliğinden ve belediye meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Özdemir, kararının ardındaki nedenleri detaylı bir şekilde açıklarken, istifa kararını almanın kendisi için zor bir süreç olduğunu ifade etti. “Ancak yaşanan hadiseler ve duyduğumuz söylemler herkesin malumudur.” diyerek açıklamasına başlayan Özdemir, bazı sözlerin siyasete uygun olabileceğini fakat “töreye aykırı” olduğunu dile getirdi. İstifasının gerekçesini ise “inandığım fikir ve ülkünün her zaman arkasında durduğunu” belirterek, milliyetçiliğin dik duruş ve fikir hareketi olduğuna vurgu yaptı.

Kendisini farklı bir siyasi tercihe yönelip yönelmeyeceğini sorgulayanlara ise ülkücü şehit Ali Metin Tokdemir’in sözleriyle cevap verdi: “Ülkücülük bazen evinin bir köşesine çekilip, lekesiz ve onurlu bir şekilde yaşamaktır.” Özdemir, ülkücü gençlere seslenerek, onların değerinin her zaman farklı olduğunu belirtti ve zor günlerinde yanında olacağına dair söz verdiğini hatırlattı.

Yıllarca ülkü ocaklarında genç ülkücülerle yürüdüğü yollardan duyduğu mutluluğu dile getiren Özdemir, “Sizlerle her zaman gönlüm bir olacaktır. Unutmayın ki zafer Allah’a inananlarındır, milliyetçilik son damla kana kadar yaşayacaktır.” ifadeleriyle birlik ve beraberlik mesajı verdi. Son olarak, kendisinin haklarını helal ettiğini belirten Özdemir, aynı şekilde genç ülkücü kardeşlerinden de helallik diledi.

Özdemir’in istifası, Aksaray’daki MHP camiasında yankı uyandırırken, Bahçeli’nin açıklamalarının ardından parti içindeki tartışmaların nasıl bir sürece evrileceği merak konusu oldu. *Haber Merkezi

Aslen Gökkaya köyünden olup Almanya’da
Sıradaki Haber Almanya’da yaşayan gurbetçi hayatını kaybetti!