Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahçeli’nin duasını aldılar! Hizmet için adaya büyük destek veriyorlar

MHP’nin Ağaçören Belediye Başkan

MHP’nin Ağaçören Belediye Başkan Adayı Fevzi Yalman’a Büyük Destek!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Ağaçören Belediye Başkanlığı için bürokratik deneyime sahip Fevzi Yalman’ı aday göstererek seçim öncesinde önemli bir destek elde etti. Yıllarca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bakan danışmanlığı yapan Yalman, Ankara’daki bürokrasiye hakimiyetiyle dikkat çekiyor.

Ağaçörenli vatandaşlar, Ankara’yı iyi bilen ve bürokrasi tanıyan Yalman’ın, Ağaçören’e etkili hizmetler sunabilecek en iyi aday olduğu düşüncesiyle güç ve destek birliği oluşturdu. Bu birliktelik, MHP’den Ağaçören Belediye Başkan aday adayı olan Yaşar Ragıp Atak ve geçmiş dönemde AK Parti’de siyaset yapan isimlerin de katılımıyla güçlendi.

Fevzi Yalman ve beraberindeki heyet, MHP Genel Merkezi’nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek destek ve dualarını aldı. MHP Ağaçören heyeti, Bahçeli’nin verdiği moralle ilçeye döndü. Ağaçörenliler, Yalman’ın MHP adayı olarak hizmeti getirecek en uygun isim olduğunu vurgulayarak seçim çalışmalarına devam ediyor. Heyet ayrıca MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’yı ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

*Haber: Celil Acar