Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahçeli; Millet İttifakı PKK ve FETÖ İle Yol Yürüyor

MHP Genel Başkanı Dr.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi Aksaray’da miting yaptı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında düzenlen mitinge binlerce kişi yağan sağanak yağmura rağmen alanda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi bekledi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Aksaray’da yaptığı mitingde Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ittifakta bulunan partilileri eleştirerek, zilleti zemzem diyerek servis edenler var. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’nin önünü kesmek için çırpınıyor. Kervan yağmacıları istikrarımızı bozmak için uğraşıyor. Bölücü terör örgütü PKK Kılıçdaroğlu’yla yol yürüyor. FETÖ Kılıçdaroğlu’na umut bağlıyor dedi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli; Bizim aklımızda hep Türkiye, bizim gönlümüzde hep Aksaray vardır. Milletimiz ne diyorsa yapacağımız odur.  Her şart altında Türkiye’mizin yanındayız zulmün zilletin ve ezeli emellerin tam karşısındayız. Sevdamız Türkiye’dir. Vatanımız yeryüzü cennetimizimdir. Ne ülkemizden ne ülkümüzden ne’de milli egemenlik haklarımızdan vazgeçmeyiz. Asla da vazgeçmeyeceğiz diyerek sözlerine başladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sözlerine; Demokraside yüksek standartları biz sağlayacağız. Milli birlik ve dayanışma ruhumuzu biz güçlendireceğiz. Ekonomik ve sosyal sorunların üstesinden biz geleceğiz. İşsizliği ve yoksulluğu biz çözeceğiz. Huzurlu insanlık ve haysiyetli istikballik hedeflerine birlikte ulaşacağız. Elbette yapacağız. Hep birlikte başaracağız. Cumhur ittifakı olarak Türk ve Türkiye yüzyılının kilitlerini sökeceğiz. Gelin Türk asrı geleceğin gücü Türkiye’dir. Devlet ve Milleti ile hep birlikte ve her şeyden önce Türkiye, yeni Türkiye yeni hayat hep birlikte kurarız. Milli birlik ve kardeşlikle hep birlikte yaşarız. Bugüne istiklal yarına huzur diyorsak hep birlikte başarırız.  Engelleri zorlukları hep birlikte aşarız. Devletin gücü milletin feraseti ile hep birlikte yaparız. Cumhuriyetin yeni yüzyılında güçlü devleti hep birlikte ihya ederiz diye konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli mitinge katılanlara; 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerine hazır mısınız? Vakti geldiğinde sandığa gidecek misiniz?  Türk milletini zilletin anaforuna düşürmeyi hedefleyen CHP’den, İP Partisine, HDP’den ve Devasına kadar malum partileri elinizin tersi ile itecek misiniz diye sordu. Mitinge katılanlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin sorularının hepsine evet yanıtı verdi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli sözlerine devam ederek; Alayını birden sandığa gömecek misiniz diye tekrar sorarak sözlerine; Bunları yaparken Milliyetçi Hareket Partisinin Aksaray Milletvekillerimizi TBMM’ne  gönderecek misiniz, Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy verecek misiniz diye sorarak vatandaşlardan söz aldı. Vatandaştan aldığı söz üzerine aziz milletim, Aksaraylı hemşerilerim sıra ve yetki sizde diyerek cevap verdi. Ekmeğimizi büyütmek için aziz milletim sıra sende, dik baş, tok karın mutlu yarın için aziz milletim sıra sende diyerek sözlerine devam eden MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli; Kardeşliğimizi güçlendirmek için aziz milletim sıra sende, istihdamı, yatırımı, ihracatı ve büyümeyi genişletip geliştirmek için aziz milletim sıra sende, gülen yüzler güvenli ve bereketli ömürler için aziz milletim sıra sende söz sizin karar sizin ülke sizin gelecek sizin vatan sizin bayrak sizin dedi.

Devlet sizsiniz millet sizsiniz ne yazık ki geleceğinizi karartmak isteyenler var. Geçmişimizi karalamak isteyenler var. Zilleti zemzem diyerek servis edenler var. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’nin önünü kesmek için çırpınıyor diyerek sözlerine devam eden MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli; Kervan yağmacıları istikrarımızı bozmak için uğraşıyor. Bölücü terör örgütü PKK Kılıçdaroğlu’yla yol yürüyor. FETÖ Kılıçdaroğlu’na umut bağlıyor. Terörist Demirtaş cezaevinden oyum Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim diyor. Amerika Birleşik Devletlerinde yayınlanan The Washington Post  gazetede Kılıçdaroğlu’nu Cobendre benzetiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yenilgisini Türkiye ile batı arasında sağlıklı ilişkilerin ve dünya çapında bir zaferin işareti olarak değerlendiriliyor. Ekonomik dergisi Erdoğan gitmeli manşeti ile nifak saçıyor. Yine Kılıçdaroğlu Amerika Birleşik Devletlerinde yayınlanan bir gazeteye verdiği röportajda Rusya’ya yaptırım uygulama konusunda batılı ülkelerin aldıkları kararlara uyma sözü veriyor. Sosyal medyada Türkiye’ye savaş açılmıştır dedi. Bahçeli sözlerine;  Bütün FETÖ’cü ve Türkiye düşmanı yılan ve çıyanlar iftiralarla itibar suikastları ile insanlık değerlerini çiğnemektedirler. Hepsi birden Kılıçdaroğlu’nun propagandasını yapmaktadır. İnsanların mahrumiyeti, özel hayatı hak ve özgürlükleri en adi bir şekilde hedef alınmaktadır. FETÖ geçmişteki hak ve hukuk ihlallerine bugünlerde de yenilerini eklemektedir. Zillet ittifakı ve adayı Kılıçdaroğlu ahlaksızlığın ve her türlü kanunsuz ilişki ağlarının göbeğindedir. Kılıçdaroğlu’nun demokrasi iddiaları yalandır. Kılıçdaroğlu’nun adalet ve birlik sözleri baştan aşağı kandırmacadır. Demokrasinin akli ve ahlaki temelleri vardır ve mutlaka olmalıdır. Milletsiz bir vatan, hukuksuz bir özgürlük, halksız bir demokrasi, haksız bir adalet, hakikatsiz ve hafızasız bir insan düşü kuran mihrapların bitmek tükenmek bilmeyen operasyonel faaliyetleri devamlı mesafe almaktadır. Bu mihrapların umut ve heyecan kaynağı Kemal Kılıçdaroğlu’dur ifadelerine yer vererek son verdi.

Haber Avni Kuru