Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bağımsız Milletvekili Adayı İlhan’ın Sesi Yüksek Çıkıyor; Aksaray Siyasetinde Hangi Kapıları Açacak?

Aksaray’ın önde gelen iş

Aksaray’ın önde gelen iş isimlerinden Yılmaz İlhan, Ak Parti Belediye Başkan yardımcılığı görevi ve 28. dönem bağımsız milletvekili adaylığı sonrasında siyaset sahnesinde önemli bir oyuncu haline geliyor. İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi ve HÜDAPAR’dan ardı ardına gelen ziyaretler, İlhan’ın adaylık kararıyla ilgili merakı arttırıyor.

Aksaray’ın sevilen iş insanı Yılmaz İlhan, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi siyasi partilerin ilgi odağı haline geldi. 28. dönem bağımsız milletvekili adaylığından sonra şehirdeki tüm siyasi partiler tarafından ziyaret edilen İlhan, bugün MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş ve Aksaray Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak’ı ağırladı.

Önceki günlerde İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi, Deva Partisi ve HÜDAPAR’ın ziyaretlerine ev sahipliği yapan İlhan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Tüm adaylara başarılar diliyorum. Ziyaretleriniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Aksaray’ın önde gelen siyasi figürleri arasında yer alan Yılmaz İlhan’ın hangi partiden aday olacağı ise kamuoyunda büyük bir merak konusu halini aldı. İş dünyasındaki başarıları ve sevilen kişiliği ile bilinen İlhan’ın, siyaset sahnesinde nasıl bir rol üstleneceği, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor. Haber; Fatma Altınok

Aksaray’da nöbetçi eczane merak edenler
Sıradaki Haber Aksaray’da nöbetçi eczaneler belli oldu; Detaylar haberimizde