Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL’ PROJESİNE TEŞEKKÜR

aksaray fm radyosu sahibi

aksaray fm radyosu sahibi abdulkadir ay vali aykutpekmez’i ziyaret etti. vali pekmez valilik makamında kabul ettiği ay ile birsüre görüştü.  

ay; aksaray valiliği, aksaray belediyesi, aksarayÜniversitesi tarafından desteklenen aksaray İl emniyet müdürlüğü, aksaray İlsağlık müdürlüğü, aksaray İl gençlik spor müdürlüğü ve sivil toplumkuruluşlarının ortaklığında aksaray fm radyosu öncülüğünde yürütülen ‘bağımlıolma Özgür ol’ projesinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında valipekmez’e bilgi verdi.

gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması; bu konudafarkındalık oluşturulması için kurum ve kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarıile çeşitli etkinlikler düzenlediklerini kaydeden abdulkadir ay,  vali pekmez’e verdikleri destek vekatıklarından dolayı hazırladıkları teşekkür belgesini takdim etti.

ziyareti nedeniyle ay’a teşekkür eden vali aykut pekmez;bağımlılıkla mücadele gibi çok önemli bir konuda yapılan çalışmaların her zamandesteklenmesi gerektiğini,  bu kapsamdaprojeye katkı sunan herkese teşekkür ederek bu duyarlılığın artması temennisindebulundu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi sosyal medya hesabından
Sıradaki Haber Aksaray’ın doğa harikası;  Güzelyurt Manastır Vadisi