Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

B.B.P. Genel Başkanı Destici Aksaray’da bir dizi ziyaret ve inceleme yaptı!

Büyük Birlik Partisi (BBP)

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Aksaray’a bir dizi ziyaretler ve incelemeler yapmak üzere geldi. Demirci, ilk olarak Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu  makamında ziyaret etti. BBP Genel Başkanı Destici burada Valilik Şeref Defterini imzalayarak görüşme gerçekleştirdi.

Daha sonra yaya olarak Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in makamın giden güzergahta esnaflarla selamlaşan Genel Başkan Destici esnaflara hayırlı işler olsun teennisinde bulundu.

Daha sonra Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i Belediye binasında ziyaret eden Genel Başkan Destici Belediye  başkanı ile bir araya geldi.

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer ziyarete yönelik açıklamasında Cumhur İttifakının ruhuna değinerek; “Aksaray’ımızda tüm Türkiye’de olduğu gibi bizde Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımız el birliğiyle, Cumhur ittifakının ruhu çerçevesinde sürdürmekteyiz.  Büyük Birlik Partisi teşkilatı olarak bu yerel seçimlerde belediye başkanlığımıza, şahsımıza ve partimize destek verdileri. Ayrıca bu süreçte desteklerinden dolayı da sayın il başkanına, teşkilatına ve gönüldaşlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Bundan sonradaki süreçte de çalışmalarımız ortak gaye çerçevesinde devam edecek” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, belediye Başkanı Dinçer’in yeniden seçilmesini tebrik ederek; “Bir yerel seçimi geride bıraktık seçim sonuçları ülkemiz, milletimiz için Aksaray’ımız için hayırlı olsun inşallah tabi Cumhur İttifakımızın partilerinin yerel seçimlerde üç parti olarak ittifak halindeydi kuruluşunda da öyleydi. AK Parti MHP, Büyük Birlik Partisi tabi ayrı girdiğimiz yerlerde oldu.  İllerde AK Parti’nin de adayı vardı MHP’nin de adayı var ilçelerde de beldelerde de Cumhur İttifakının ruhuna bağlı olarak yine ilişki içerisinde gerçekleşti.  Aksaraylı seçmenlerimiz böyle bir karar verdi.  Kararın Aksaray’ımız için hem partilerimiz hem de ittifakımız içinde hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Aksaray’ın büyüyen bir il olduğunu ifade eden Destici, “Belediye Başkanımız tecrübesiyle, bilgi birikimiyle inşallah faydalı hayırlı güzel hizmetleri arttırarak devam edecektir.  Büyük Birlik Partisi olarak biliyorsunuz bazı il ve ilçelerde adaylarımız vardı.  Demirci belediyemizi kazandık. Belediye başkanımız Ramazan kardeşimiz çalışkan bir Belediye başkanı,  inşallah ona da destek vereceğiz, Valimiz olsun Belediyemiz olsun hem onları aşan meseleleri de Ankara’dan bizde Aksaray’ımız için ilçelerimiz için hangi hizmet gerekiyorsa bu hizmetlerin Aksaray’ımıza getirilmesi için de elimizden gelen tüm gayreti vermeye hazır olduğumuza   ben buradan bir kere daha ifade etmek istiyorum.  Aksaray’ımıza tekrar hayırlı olsun Aksaray gelişen bir ilimiz, büyüyen bir ilimiz, göç alan bir ilimiz dolayısıyla da bunda da elbette ki burada görev yapan Valimizin ve Belediye Başkanımızın diğer yetkililerimizin de büyük emekleri var onlarında tebrik ediyorum. Aksaray’da sağlıklı bir büyüme görüyorum.  İnşallah bu şekilde de bu büyümesine de devam edecektir. Turizm tabi ki büyüyor gelişiyor Ihlara Vadisi başta olmak üzere ekonomiye de büyük bir katkı sağlıyor” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Daha sonra 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde Aksaray’da ve beldelerinde aday çıkartan Büyük Birlik Partisi Demirci Kasabasını kazanmıştı. Aksaray iline gelen Genel Başkan Demirci Aksaray Valisi ile Belediye Başkanını ziyaret ettikten sonra Demirci Belediyesine hareket etti.

Burada Demirci halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Demirci,  vatandaşlarla sohbet etti. Genel Başkan Demirci hizmet yarışında BBP olarak vatandaşlarının yanında olarak istek ve taleplerini karşılamak için hizmet getireceğine dile getirdi.

Fatma Altınok