Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aziz şehitlerimizin emaneti ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin her daim yanındayız

Aksaray AK Parti İl

Aksaray AK Parti İl Başkan Hamza Aktürk, İl Başkan Yardımcısı Bayram Çiçek ve Şehit Aileleri İrtibat Komisyon Başkanı Şaban Bülbül ile birlikte Pençe Kilit Harekat bölgesinde gazi olan P.Uzm. Çvş. Veysel Özdemir’i ziyaret etti.
Pençe Kilit Harekat Bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Türkiye sınırlarını hain terör örgütlerinden korumak ve hain saldırılara karşı operasyonlar düzenledikleri bölgede görev yapan P. Uzm. Çvş. Veysel Özdemir, hain saldırı sonucunda yaralandı. Gazi P.Uzm. Çvş. Veysel Özdemir’i AK Parti İl Başkanı Aktürk, İl Başkan Yardımcısı Bayram çiçek ve Şehit Aileleri İrtibat Komisyon Başkanı Şaban Bülbül ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında Gazi Özdemir’in istek ve taleplerine kulak veren heyet, yaşadığı zorlu mücadeleyi dinledi. İl Başkanı Aktürk, böyle haince saldırıda şehit ve gazi olan tüm askerleri yâd etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan İl Başkanı Aktürk; “Allah; vatan, millet ve bayrak için gözünü kırpmadan namlulara göğsünü siper eden gazilerimizden ve tüm şehitlerimizden razı olsun. Bu vatan onlara minnettar” dedi
Haber: Fatma Altınok