Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AYHAN EREL TEK TEK ANLATTI

İyİ parti aksaray milletvekili

İyİ parti aksaray milletvekili ereltürkiye büyük millet meclisi genel kurul çalışmalarında meclis kürsüsündenaksaray da yaşanan, çözüm bekleyen sorunları ve halkın taleplerini anlattı. 

aksaray milletvekili ayhan erel yaptığı yazılı açıklamada; “hemşerilerimin banaverdiği göreve en iyi şekilde layık olmaya çalışıyorum. telefonum 24 saat açık.hemşerilerim bana mesaj atarak, arayarak, meclise gelerek ve sosyal medyaüzerinden ulaşıyor, taleplerini iletiyor bende her fırsatta, elimden geldiğincemeclis kürsüsünden dile getiriyorum. en son yaptığım genel kurul konuşmamda ise aksaray’ımızın bir türlü çözümbulunamayan su sorununu, ortaköy, ozancık, Çittevi, Çatin, cumali, ceceli,gümbet, durhasanlı, pirli, gödeler, sarıkaraman, bozkır, gökler, saları alaca,balcı, devedamı, harmandalı köylerinde, sarıyahşi boğazköy, alayhan ve merkezdeyaşanan sorunları anlattım. ve bu görevde olduğum sürece yaşanan sorunlarçözüme kavuşuncaya kadar  aksarayımızıtürkiye büyük millet meclisinde anlatmaya devam edeceğim” dedi.

 erel’in konuşmasının tam metni İse Şu Şekilde;

 ortakÖy’e bİr an Önce organİze sanayİ yapilmali, dörtyıllık fakülte açılmalıdır

“elif okuduk ötürü/pazar eyledik götürü/yaratılanıhoş gördük/yaradan’dan ötürü.” yunus emre’nin sevgi ve hoşgörüatmosferinin çevrelediği, Çukurova’yı karadeniz’e bağlayan yollar üzerindebulunan, adana-ankara otoyolu’nun teğet geçtiği aksaray’ın en büyük ilçesiortaköy işsizlik ve fakirlikle büyük bir mücadele içindedir.

gençler ümitlerini, hayallerini kaybetmiş, kahveköşelerinde geleceklerini beklemektedirler. ortaköy belediye başkan adayımızaksaray eski milletvekili halil demir bey’den aldığımız bilgilere göre,ortaköy’ün gençlerine iş, kadınlarına aş, iş adamlarına yatırım, çiftçiye,köylüye geçim kaynağı için hayati önem taşıyan organize sanayi bölgesinin biran önce faaliyete geçmesi gerekmektedir. ortaköy, ulaşımı, arazisi, genç nüfusuve her türlü kaynaklarıyla bunu çoktan hak etmiştir. ortaköy’ümüze bir an önceorganize sanayi yapılmalıdır. yine, ortaköy’e halil demir bey’inmilletvekilliği dönemindeki gayret ve çabalarıyla açılan meslek yüksekokulununyanına tez zamanda dört yıllık fakülte açılmalıdır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Eskil Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin
Sıradaki Haber Rektör Arıbaş’a ziyaret; Eskil Meslek Yüksek Okulu’nun geleceği masaya yatırıldı