Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydoğdu, Milletin kantarı her zaman iyi tartmıştır

milletvekili Aydoğdu, Milletin kantarı

milletvekili Aydoğdu, Milletin kantarı ağır tartar ama temiz tartar
AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, yaptığı açıklamada Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel bir vurgu yaparak, AK Parti’nin bu sürecin 21 yılına önemli bir damga vurduğunu ifade etti. Aydoğdu, bu 100 yılın 5’te birinin millet tarafından AK Parti’ye emanet edildiğini ve ülkenin yönetimini AK Parti’ye tevdi eden milletin güvenine layık olabilmek için her seçimde büyük bir gayret gösterdiklerini belirtti.

Aydoğdu, açıklamasında, “Elhamdülillah milletimizin huzuruna her seçimde yüz akıyla çıkacak kadar da gayret gösterdik. Bu emanetin hakkını verdik. Şimdi yeni bir mahkeme olacak. Yeni bir tasvip, yeni bir rıza yenilenmesi olacak. Milletin tasvibini, rızasını, gönlünü yeniden alacağız” dedi.
Mart 2024 seçimlerinin, milletin Mayıs 2023’te verdiği yetkinin sağlıklı kullanılmasını sağlayacak bir mahkeme olduğunu belirten Aydoğdu, Türkiye’nin 5 yıllık idaresini sorunsuz bir şekilde sürdürmeyi ve kendilerine verilen emanetin devamını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Aydoğdu, AK Parti’nin 20 yıldır değişmeden, artarak, genişleyerek, güzelleşerek devam ettiğini vurgulayarak, “Çünkü biz bu millete aşığız. Çünkü biz bu millete hizmet ediyoruz. Siyasetimizin temeli, özü her şeyi bir önceki günden daha iyi hale getirmek” dedi. Ayrıca, zaman zaman sıkıntıların olabileceğini ancak asıl olanın uzun vadelerde başarı olduğunu belirterek, AK Parti’nin 20 yılda milletin rızasını alarak başarılı bir şekilde yoluna devam ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’nin bu uzun vadelerde birçok sınavı başarıyla geçtiğini ifade etti.

Son olarak, “Şimdi yeni bir sözleşme yapacağız, yeni bir imtihan, milletin kantarına yeniden çıkacağız. Milletin terazisi iyi tartar, yavaş tartar, ağır tartar ama iyi tartar. Bunun ustası da elhamdülillah bu kadrolardır” diyen Aydoğdu, önümüzdeki seçimlerde milletin kararıyla yola devam edeceklerini sözlerine ekledi. Haber: Ağustos GERÇE