Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AYAKKABIDA TREND SEMPATİ

aksaray’ın sevilen ayakkabı mağazası

aksaray’ın sevilen ayakkabı mağazası sempati ayakkabınınsahibi kadir muratlı ile görüşerek bilgiler aldık.

muratlı;”10 senedir aksaray da hizmet veriyoruz. mağazamızda7’den 70’e her yaşa hitap eden çocuk, bay, bayan ayakkabılar mevcuttur.  ayakkabı haricinde terlik mest, okul ve bayançanta çeşitlerimizde mevcut.

mağazamız kampanya mağazası olduğu için sürekli olarak%20 indirimler oluyor ayrıca seçili ürünlerde de %60’a varan indirimkampanyalarımızda oluyor. beğenilen ürünlerin devamını getiriyoruz kalan ensonlarını tekrar indirim yapıyoruz.

enflasyonla mücadele kapsamında indirimler yaptık. baştaindirimleri de asıl amacımız enflasyonla mücadele idi. tüm ürünlerelerdi %10indirim yapmıştık bu indirimlerin devamı olarak ta mağazamız indirimli ürünlerkampanyaları yaparak devam ettik.

kış aylarında en çok bot satışlarımız oluyor. en çok baybotları satıyoruz ama bayan bot satışlarımız yaz kış fark etmeksizin satışlarımızoluyor. bayan bot çeşitlerimiz fazlasıyla davar neticesinde bot seven bayanlarikişer üçer çift bot alıyorlar.

mestlerimizi ankara’dan getirtiyoruz. hakiki derimestlerimiz ağırlıklı ama bu yıl termal mestlere de talep arttı. su geçirmezmestler onlarda bu yıl ağırlık verdik.

Ürünlerimiz garantilidir . üç ay garanti oluyor geneldebazı ürünlerde sezonluk garanti var. garantisi olmayan ürünlerimizde bizsempati mağazası olarak tolare ediyoruz. değişim içinde garanti kapsamındakişartlar var. taban yarılması yanlarının patlaması ve deri çatlamaları durumundadeğişim de alıyoruz.

fiyatlarımız;

Çocuk botları 40 tl – 100 tl,

bay ve bayan botları 60 tl – 265tl,

ekseriyetle ankara’dan getirdiğimiz indirimli ürünler de 50tl -100 tl arasında fiyatlarımız değişiyor.

Çantalar tüm çeşitlerimiz mevcut okul çantalarımız davar. ayrıca bizde madame Çantanın bayiliği de var çantalarda fiyatlarımız 30 tl160 tl arasında. Özellikle bayanları çanta aşkı hiç bitmiyor. bayanlar çantaseçerken fiyat ve kaliteye bakarak değil de modelin göre seçiyorlar. Şu anda enyoğun ilgi madame’nin zımbalı siyah çantası, trend oldu diyebilirim “dedi.

haber avni kuru

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kurban Bayramı’nın arifesi nedeniyle Aksaray’dan
Sıradaki Haber Bayram öncesi Aksaray’da otobüs terminali: Şok yoğunluk!