Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Avukatlar Doğada Buluştu: Aksaray Barosu’ndan Keyif Dolu Etkinlik!

Aksaray Baro Başkanlığı tarafından

Aksaray Baro Başkanlığı tarafından Baro avukatlarına yönelik doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi.

Aksaray Baro Başkanlığı, avukatların sosyal aktivitelerinden bulunmaları, etkileşimli olmaları amacıyla sık sık etkinlikler düzenliyor. Baro avukatlarının yoğun katılını ile gerçekleşen doğa yürüyüşü etkililiğine Baro Başkanı Av. Ferit Köse, baro avukatlarının aileleri katılım sağladı.

Aksaray Barosu tarafından düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği; Güzelyurt Ilısu köyünden başlayarak dipsiz vadisi, musalı dut pınarı ve çavuşluya kadar 10 kilometrelik bir Doğa yürüyüşü yapıldı.

Aksaray Barosu yürüyüş esnasında Şehit Önder Güzel Bakım ve Rehabilitasyon merkezi ziyareti gerçekleştirdi.

Doğa yürüyüş etkinliğinde Aksay’ın Ihlara Vadisi ve çevresine yönelik bir tur düzenlendi. Keyifli ve eğlenceli dakikaların yaşandığı doğa yürüyüşü etkinliğinde baro avukatları doyasıya eğlendi.

Aksaray Barosu tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında baro avukatlar hem eğlenceli aktivitelerde bulundu hem de doğa yürüyüşü ile sportif faaliyet gerçekleştirdi.

Aksaray Baro tarafından düzenlenen etkililikler ile birlikte avukatların etkileşimlerinin arttırılması, motivasyonlarının yüksek tutulması amaçlanıyor. Baro tarafından gerçekleşen etkililiklerin devam edeceği ön görülüyor.

Doğa yürüyüşü etkinliği sonrası açıklama yapan Baro Başkanı Av. Ferit Köse “Aksaray Barosu olarak her alanda olduğu gibi meslektaşlarımızın sosyalleşmesi ve bir araya gelmesi için yaptığımız faaliyetler de devam edecektir. Yürüyüşe katılan meslektaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

Haber: Fatma Altınok