Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO’DAN VALİ PEKMEZ’E VEDA YEMEĞİ

aksaray İş dünyasının öncükuruluşu

aksaray İş dünyasının öncükuruluşu olan aksaray ticaret ve sanayi odası geçtiğimiz günlerde açıklanankararname ile adıyaman valiliğine atanan ilimiz valisi aykut pekmez ile vedayemeğinde bir araya geldi.


düzenlenen programa valiaykut pekmez, atso başkanı cüneyt göktaş, İl genel meclis başkanı mehmet tüzün,İl Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ, osb müdürü ayhan ermiş veatso yönetim ile meclis üyeleri katılım gösterdi.

İlimize ve sanayimize verdiğikatkılardan dolayı teşekkür eden atso yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaşyaptığı konuşmasında; “aksaray’a bu zamana kadar verdiği tüm hizmetlerdendolayı sayın valimize teşekkür ediyorum. halkın içerisinde olan ve halkıngönlünde taht kuran bunlarla birlikte iş dünyasını da ihmal etmeyerek sürekliesnafın ve sanayicinin yanında olan valimiz aykut pekmez’i aksaray halkı vesanayici unutmayacaktır. Şehrimiz son yıllarda atanan İdarecilerden yana yüzühep gülmektedir ki aksaray’da çalışan her insanı bağrına basmıştır. bu anlamdabu duygu ve düşüncelerimiz ile 10 bin yıllık kadim tarihi olan evliyalar,yiğitler ve dürüst İnsanlar şehri, hasandığı’nın yüz akı somuncu baba’nın, gençosman’ın, yunus emre’nin tapduk emre’nin diyarı Şehr-i sülaha ve iş dünyamızadına valimize bir kez daha teşekkür ediyor yeni görev yeri olan adıyaman’dabaşarılar diliyoruz” dedi.

aksaray İş dünyasına veaksaray halkına görev süresi boyunca kucak açmalarından dolayı teşekkür edenaksaray valisi aykut pekmez’de bu şehri hiçbir zaman unutmayacağının altını çizerekbu zamana kadar osb yönetiminde ve atso yönetimindeki çalışmalarından dolayıyönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş’a teşekkür ederek başarılar diledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Nevzat Palta, Kurban Bayramı dolayısıyla
Sıradaki Haber Kalplere işleyen bayram mesajı: Nevzat Palta’dan duygusal kutlama