Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO’DAN İKİNCİ ANKARA ÇIKARMASI

aksaray ticaret ve sanayi

aksaray ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş, meclis başkanı fatih tekin ve yönetim kurulu Üyeleri ankara’yabir kez daha çıkarma yaparak ak parti aksaray milletvekili İlknur İnceöz ilenevşehir ticaret ve sanayi odası aynı zamanda gümrük ve turizm İşletmeleriyönetim kurulu başkanı arif parmaksız ile görüşme gerçekleştirdi. 

türkiye büyük millet meclisinde milletvekili İlknurİnceöz’e güneş enerjisi sanayi bölgesi için fizibilite raporunu sunan atsobaşkanı cüneyt göktaş ziyaretlere ilişkin olarak yaptığı açıklama da; “ aksarayve aksaray sanayisi için çalışmalarımıza ve yetkili makamlarımızın kapılarınıçalmaya devam ediyoruz. dünya’da Ülkelerin değil şehirlerin yarıştığı bir ortamdaaksaray olarak durmanın hiçbir kazanç getirmediğinin farkında olarak meclisbaşkanımız ve yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarımızla birlikte her türlü adımıatıyoruz.

ekonominin giderek düzelmeye ve dövizlerdedalgalanmaların yavaş yavaş geride kalmaya başladığı bir dönemde aksaray içinyatırımların yeniden revize edilmesi ve mevcut yatırımlarında hızlı bir şekildetamamlanması için gerekli mercilerle görüşmelerimize devam ediyoruz. geçtiğimizaylar içerisinde ankara’ya bir çıkarma daha yaparak ak parti aksaraymilletvekili cengiz aydoğdu, mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlı ve İyİparti aksaray milletvekilimiz ayhan erel ile görüşme gerçekleştirdik ve buziyaretlerimizin tamamında görüşmelerimizin ana konusu demiryolu veprojelerimiz oldu. parlamentoda aksaray milletvekillerimizin tamamında sözkonusu aksaray olunca bir olma ortak olma duygusu bulunmakta olup her birvekilimiz şehrimiz için çalışmaya ve sanayimizin yanında olmaya devametmektedir. bu anlamda tüm vekillerimize iş dünyamız adına teşekkür ediyorum.ziyaretlerimiz arasında yer alan ve çok değer verdiğimiz büyüğümüz nevşehirticaret ve sanayi odası yönetim kurulu başkanı aynı zamanda gümrük ve turizmİşletmeleri yönetim kurulu başkanımız arif parmaksızı ziyaret ederek hasbihâlettik. kendisi komşu ilimiz kardeş şehrimiz dediği aksaray için her türlüdesteği her zaman vermeye hazır olduğunu ileterek bizleri mutlu etmiştir.bizlere olan desteği ve inancından dolayı kendisine teşekkür ediyor, “bizçalışacağız aksaray kazanacak” diyerek her alanda ara vermeden çalışacağız”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkçe’nin İç Anadolu Bölesinde yer
Sıradaki Haber Aksaray’ın lezzet durağı, yöresel tatlıları damakları şenlendiriyor