Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO’da dijital ticarete yön veren konferans

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Ahiler Kalkınma Ajansı ve Trendyol iş birliğinde düzenlenen E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı, ATSO hizmet binasında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Trendyol Bölge Yöneticisi Berat Özdemirkan, dijital ticaretin püf noktaları hakkında üyeleri bilgilendirdi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Ahiler Kalkınma Ajansı ve Trendyol’un katkılarıyla düzenlenen E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı, ATSO hizmet binasında gerçekleştirildi. Oda üyelerine yönelik olarak düzenlenen etkinlik, dijital ticaretin yükselen trendlerini, yeni nesil pazarlama yöntemlerini ve e-ihracat fırsatlarını kapsamlı şekilde ele aldı.

Trendyol Satış ve İş Geliştirme Bölge Yöneticisi Berat Özdemirkan’ın konuşmacı olarak yer aldığı konferansta, katılımcılara online satış süreçleri, dijital mağaza yönetimi, ürün listeleme teknikleri, uluslararası pazar erişimi ve e-ihracatta dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında önemli bilgiler aktarıldı.

Konferansta ayrıca yerel işletmelerin dijitalleşme süreçlerine uyum sağlaması için izlemeleri gereken stratejiler de paylaşıldı. Katılımcılar, interaktif sunumlar ve soru-cevap bölümleri sayesinde merak ettikleri konularda doğrudan bilgi edinme fırsatı buldu.

Etkinlik sonunda Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, katkılarından dolayı Trendyol Bölge Yöneticisi Berat Özdemirkan’a teşekkür ederek, benzeri bilgilendirme programlarının devam edeceğini duyurdu. Konferans, dijital ticarete adım atmak isteyen girişimcilere yol göstermesi açısından büyük ilgi gördü.

Ağustos Gerçe