Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO’da daha güçlü bir kent ekonomisi gündeme geldi

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısını bir kez daha gerçekleştirdi. Aksaray’da ticaret ve sanayi konularının gündeme geldiği toplantıda, Aksaray için kritik konular yer aldı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısı, bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş moderatörlüğünde yapıldı.   Daha güçlü bir kent ekonomisinin konu olarak yer aldığı toplantıda Başkan Koçaş, be yönetim kurulu istişarelerde bulundu. Şehrin ön plana çıkan sanayi gücünü geliştirmek ve değerlendirmek konuları gündeme gelirken, Aksaray’ın ithalat ve ihracat oranlarının da güncellenmesinin gerekliliği gibi huşularda fikir alışverişi yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, “Yönetim Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda komitelerimizden gelen üye sorun ve taleplerini ele alarak, Daha güçlü bir kent ekonomisi için önümüzdeki süreçte faaliyete geçirmek için planlamış olduğumuz projeleri değerlendirdik” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe