Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO VE İŞKUR ARASINDA GİRİŞİMCİLİK PROTOKOLÜ İMZALANDI

aksaray ticaret v sanayi

aksaray ticaret v sanayi odası ile aksaray İŞkur İlmüdürlüğü arasında girişimcilik protokolü imzalandı.

İŞkur İl müdürü mahmut akkuş’un, aksaray ticaret vesanayi odası yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş’a hayırlı olsun ziyareti sırasında,İŞkur ve atso tarafından toplamda 4 grup halinde 100 kişinin katılımgöstereceği girişimcilik kurslarının protokolü imzalandı.

aksaray’a yeni girişimciler kazandırma yolunda yeniyönetimle ilk adımlarını attıklarını belirten atso yönetim kurulu başkanıcüneyt göktaş, yapmış olduğu açıklama da“Öncelikle İŞkur İl müdürümüz mahmutakkuş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. sayın müdürümüz aksaray içinbüyük emek harcayan, çalışma azminde olan bir insandır. bu anlamda ilimiz işdünyası, şahsım ve yönetim kurulum adına kendisine teşekkür ediyorum.

bugün ziyaretimiz sırasında odamız ve İŞkur birlikteliğiile toplamda 100 kişinin 4 grup halinde katılacağı girişimcilik kurslarımızınprotokolünü imzaladık. aksaray’ın hızla büyümesinin, sanayi Şehri, ticaretmerkezi olmasının en büyük etkenlerden biriside yeni girişimcilerin işdünyamızda yer almasındandır.  yenigirişimcilerin iş dünyamıza katılım göstermesi her alanda ilimiz sanayisinipozitif yönde etkilemektedir. bizler girişimcilik kurslarımızı düzenleyerekyeni girişimcilere kapı açmaya çalışacağız. bu anlamda İŞkur ve atso arasındaimzalanan girişimcilik protokolünün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İŞkur aksaray İl müdürü mahmut akkuş’taimzalanan protokol sonrasında yapmış olduğu açıklama da; “Şehrimizin sanayimerkezi olan ticaret ve sanayi odasının 2018 – 2022 yılında yönetim kurulubaşkanlığına seçilen sayın cüneyt göktaş’a yeni görevinin hayırlı olmasınıdiliyorum. sayın başkanımızla bundan sonra süre zarfında süre koordineiçerisinde olacak ve İŞkur ile atso olarak iş dünyamıza katkı sağlayacakprojelerde ve çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz. bunun ilk meyvesi olarakta bugün imzaladığımız toplamda 100 kişinin 4 grup halinde katılacağıgirişimcilik kurslarımızın protokolünün hayırlı olmasını diliyorum “dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da otomobil ile motosiklet çarpıştı
Sıradaki Haber Aksaray’da Motosiklet ve Otomobil Çarpıştı: Sürücü yola savruldu!