Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO ÜYELERİ SERAMİK FUARINA KATILDI

türkiye’nin marka değeri en

türkiye’nin marka değeri en yüksek fuarı İstanbul-seramikbanyo mutfak fuarına (unicera), 130 ülkeden 20 bini yabancı olmak üzeretoplamda 85 bin alıcının katılım gösterdiği fuarı, aksaray ticaret ve sanayiodası üyeleri de ziyaret etti. 

seramik fuarının önemine vurgu yapan, atso başkanı cüneytgöktaş, yaptığı açıklama da; banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramikişleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama,depolama gibi pek çok ürün grubunun bir arada sergilendiği unicera fuarı,sektöre yön veren markaların yeni ürün ve hizmetlerine ev sahipliğiyapmaktadır.

İtalya, İspanya, almanya başta olmak üzere, portekiz,mısır, hindistan, Çin, tayvan, sırbistan ve İran’dan gelecek olan firmalar,unicera’da yeni ürün ve modellerini sergilemekte ve fuar, sektörün geleceğiniyakından ilgilendiren çok sayıda etkinliği de içinde barındırmaktadır.

banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işlemeteknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibipek çok ürün grubunun bir arada sergilendiği unicera’da, sektöre yön veren 350firma, 1200’ün üzerinde markası ile yer alırken bizlerde üyelerimiz ilebirlikte bu önemli fuara katılım gösterdik” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Başkanı Dr. Evren Dinçer, Kurban
Sıradaki Haber Başkan Dinçer, Belediye Personelleri İle Bayramlaştı