Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO olağan meclis toplantısı yaptı

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Olağan Meclis toplantısı yapıldı. Aylık Olağan Meclis toplantısı ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin önderliğinde gerçekleşti.
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, toplantının konuğu Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bilal Akgün ve meclis üyeleri katılım gösterdi.

       

Aylık olağan meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Meclis Başkanı Fatih Tekin açılış konuşmasını yaparak devam etti. Toplantıda konuşma yapan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş diğer kişi oldu. Toplantının amacı her ay olduğu gibi Aksaray’da yapıla iş ve işler hakkında bilgi verildi. 2023 Haziran ayı gelir, giderleri üzerinde sunum yapıldı.
Asgari ücret maaşına yapılan zam ele alınarak asgari ücret zammının arttırılma nedeniyle kayıt ücret güncelleme müzakeresi yapıldı. Toplantının sonuna doğru konuk olarak davet edilen Aksaray Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bilal Akgün konuşma yaptı. SGK Müdürü Akgün gündemde olan asgari ücret maaşlarıyla ilgili bilgilendirme yaparak, işyeri ve işçilere olan etkilerine değindi.
Toplantının sonunda ise ATSI Başkanı Koçaş, SGK Müdürü Akgün’e plaket hediye ederek, davete icap ettikleri için kendilerine teşekkürlerini sundu.
Haber: Fatma Altınok