Aksaray iş dünyasında iş birliği ve dayanışmayı güçlendiren önemli bir ziyaret gerçekleşti. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Tuğrul Kalkan ve Ahmet Kulak, TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Miray Koyuncu ve TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sami Değirmenci’den oluşan ATSO heyeti, MÜSİAD Aksaray Başkanı Av. Sefa Göktaş ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında, ATSO heyeti MÜSİAD Aksaray yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, Aksaray iş dünyasının gelişmesi adına birlikte yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. İş dünyasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, “Aksaray ekonomisini daha ileriye taşımak için iş insanlarımızın güç birliği yapması çok önemli. MÜSİAD Aksaray’ın yeni yönetimine başarılar diliyoruz ve her zaman iş birliğine hazır olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi.
MÜSİAD Aksaray Başkanı Av. Sefa Göktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şehrimizin ticaretine ve sanayisine yön veren iki önemli kuruluşun dayanışma içinde olması, Aksaray’ın ekonomik kalkınması için büyük bir fırsattır. ATSO heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
MÜSİAD Aksaray yönetimi, bu anlamlı ziyaret dolayısıyla ATSO heyetine teşekkür ederek, iş dünyasında ortak projelerde birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
Fatma Altınok

