Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO Heyeti, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri, şehir içerisindeki çalışmalarının yanı sıra ziyaretlerini gerçekleştirmeye de devam ediyor. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası heyeti bu kapsamda Veteriner Hekimler Odası Başkanı ve Kaban Topakkaya Belediye Başkanı Adem Baylan’ ile bir araya geldi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş ve TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Üniversite Başkanı Onurcan Kaban ile birlikte kurum ziyaretleri yapıldı.

Aksaray’da yeniden görevine seçilen Veteriner Hekimler Odası Başkanı seçilen Önder Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet, bu kapsamda çalışmalarında da kendilerine başarılar dilediler. Ziyaret heyeti tarafından yapılan bir diğer ziyaret de Topakkaya Belediye Başkanı Adem Baylan’a yönelik olarak gerçekleşti. Bu ziyarette, Topakkaya’daki ticari çalışmalarının ne durumda olduğu gibi konulara yer verildi.

Konu hakkında açıklama yapan ziyaret heyeti, “Kendilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde
Sıradaki Haber Çevre sağlığı için büyük adım: Aksaray Belediyesi çöp konteynerlerini yıkıyor!