Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO Başkanı Koçaş’a AK Parti teşkilatı ve cemiyet başkanları ziyareti

Aksaray AK Parti Milletvekilleri

Aksaray AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen ve cemiyet başkanları  Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş’ı ziyaret etti.

Ziyaret eden AK Parti ve cemiyet başkanları, Aksaray’da yaşanan sanayi gelişmelere yönelik Ahmet Koçaş ’tan bilgiler aldı. Organize Sanayi bölgesine yönelik sorular soran heyet, istihdam ve ekonomik potansiyelini arttırmaya yönelik istişarede bulundu.

Aksaray’ın sanayi gücü olarak gelişmesine büyük katkıları olan ATSO Başkanı Koçaş, AK Parti teşkilatı ile daha ileriye gitmesi amacıyla neler yapılıp yapılamayacağı konusunda görüşme yaptı.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, ATSO Başkanı Koçaş’a çalışmalarında başarılar dileyerek Aksaray iline katkılarından ötürü teşekkürlerini sundu. Aksaray’ın sanayi potansiyelini değerlendiren projelerin devam ettiği belirtti.

Milletvekili Altınsoy, Aksaray’da gelişmekte olan ve birçok ailenin ekonomisine katkı sağlayan OSB hakkında konuşarak, daha çok istihdam sağlanması amacıyla yapılan ve yapılacak olan çalışmalara değindi.

ATSO Başkanı Koçaş’ı ziyaret eden AK Parti heyeti ve cemiyet başkanlarına ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok