Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO Başkanı Koçaş, Yangın Alanında İncelemelerde Bulundu: İşte Şok Açıklama!

Aksaray’da Organize Sanayi Bölgesinde

Aksaray’da Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren enerji ve yağ fabrikasında sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenden ötürü çıkan yangın uzun uğraşlar sonucunda itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınmıştı. Yangın haberi şehir içerisinde büyük bir yankı uyandırmasının ardından Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş fabrikayı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde yaşanan acı olayın ardından olay yerinde incelemelerde bulanan ATSO Başkanı Koçaş, yetkililerden bilgiler aldı.

ATSO Başkanı Koçaş yangına yönelik açıklamalarda bulunarak,  “Bugün yaşanan yangın haberiyle derin üzüntü duyduk. Öncelikle, fabrika çalışanlarımızın güvende olduğunu öğrenmek bizi bir nebze rahatlattı. Ancak, yaşanan yangının neden olduğu maddi zararları da göz önünde bulundurarak, fabrika yetkililerimizi ve tüm ekibi içtenlikle anlıyor ve destekliyoruz. Bu zorlu süreçte, firmamızın Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak yanında olduğumuzu bilmesini isteriz” dedi.

Fabrikanın tekrar eski haline gelmesi için her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını dile getiren Koçaş, “Yangının etkilerini minimize etmek ve fabrikanızı tekrar eski haline getirmek için her türlü desteği sağlamak için hazırız. Acil ihtiyaçlarınızı karşılamak, süreci en iyi şekilde yönetmek ve yeniden yapılanma sürecinde rehberlik etmek için buradayız. Fabrika yetkililerimizin ve tüm çalışanlarının birlikte bu zorlu süreci atlatacağına olan inancımız tamdır. Can kaybı yaşanmadığı için dua ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Fatma Altınok