Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO Başkanı Koçaş duyurdu; Sertifika programı için başvuru yapılabilecek”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan duyuruya göre Aksaray’da Tarımsal Kırsal Kalkınma Kurumu Kırsal Turizm Yatırımları Destekleme Programına dair detaylar belli oldu.  

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş tarafından yapılan açıklamaya göre Aksaray’da Kırsal Turizm Yatırımları Destekleme Programına başvuracak olan kişiler için beklenen haber geldi. Yapılan açıklamaya göre başvurular için sertifikaya sahip olunması gerektiği belirtildi.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, “Tarımsal Kırsal Kalkınma Kurumu Kırsal Turizm Yatırımları Destekleme Programına başvuru yapmayı planlayan kişilerin yetkililerine yönelik talep olması durumunda 88 saatlik “kırsal turizm etkinlikleri sertifika programı” düzenlenecektir.  Kırsal turizm yatırımlarından faydalanmak için kırsal turizm etkinlikleri sertifikasına sahip olunması gerekmekte olup, bu kapsamda odamıza başvuru yapılması önemle rica olunmaktadır.” İfadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe