Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO Başkanı Koçaş, deprem riski için bir araya geldi

  Aksaray Ticaret ve

 

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Jeoloji Yüksek Mühendisi Nurcan Özdemir ile bir araya gelerek olası bir deprem durumu hakkında istişarede bulundu.

Aksaray Ticaret ev Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, deprem hakkında görüşmek ve istişarede bulunmak üzere Jeoloji Yüksek Mühendisi Nurcan Özdemir ile bir araya geldi. Olası olarak beklenen İstanbul depremi hakkında açıklama yapan Mühendis Özdemir, İstanbul’da deprem riski ve aşırı doluluk nedeniyle artık bölgenin rahat bir nefes almasının gerekliliğinden söz etti.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise, İstanbul’daki yatırımcılara çağrı yaparak Aksaray’a davet etti. ATSO Başkanı Koçaş, konu hakkında yaptığı açıklamanın devamında ise İstanbul’da deprem olması durumunda Türkiye ekonomisinin yüzde 60’ının zarar göreceğini belirtti. Mühendis Özdemir ise Aksaray’ın deprem bölgeleri arasında en risksiz yerler arasında bulunduğunun altını çizdi.

Ağustos Gerçe