Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO Başkanı Koçaş, Bu şehirde sadece sevgi eksik

Aksaray’ın son yıllarda hızla

Aksaray’ın son yıllarda hızla geliştiği ve kabuğunu kırdığını ifade eden Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, “Bu şehirde, sadece sevgi eksik. Biz Yunus Emre’nin, Somuncu Baba’nın şehrinde yaşıyoruz. Ama birbirimizi sevemiyoruz. Hala birbirimizin arkasından, dedikodu ve fitne yapıyoruz.” dedi.

Artık Aksaray’ın eski Aksaray olmadığını ve kabuğunu kırdığını ifade eden Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, “Bana Aksaray’da ne eksik diye sorarsanız, sevgi derim. Aksaray’da sevgi eksik. Bizler Yunus Emre’nin, Somuncu Baba’nın memleketinde yaşıyoruz. Ama birbirimizi sevmiyoruz. Hala birbirimizin arkasından dedikodu, fitne yapıyoruz. Bizim inancımızda iki insan birbiriyle küsmüşse bile o iki insanı bir araya getirip barıştırmak vardır. Bizim yapmamız gereken bir şey var o da seveceğiz, seveceğiz, seveceğiz.” dedi.

Koçaş sözlerinin devamında ise, “Öyle arkamızdan yazmalar, çizmeler tutmaz. Önümüz açık. Ticaret ve Sanayi Odası sağlam ellerde. Aksaray’da çok güçlü bir ekiple çalışıyoruz. Türkiye’de 20 ilin içerisindeyiz. Bizim gücümüzün farkında olmamız lazım. Türkiye’de 20 ilin içinde olmak çok büyük bir başarıdır. Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu, bir konuşmasında Aksaray 10 yıl sonra büyükşehir olacak demişti ya ben ona katılıyorum hatta 10 yılı bile bulmayacağını, 5 yıla kadar büyükşehir olacağımızı düşünüyorum. Dedikoduyu bırakıp, önümüze bakacağız.” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok