Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO Başkanı Koçaş; “Aksaray’ın turizm alanında hak ettiği yere gelmesini istiyoruz”

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray’da Vali Kumbuzoğülu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer ile birlikte yapılan turizm toplantıları hakkında açıklamada bulundu. ATSO Yönetim Kurulu Başkan Koçaş, Aksaray’ın turizm potansiyelinin yükseltilmesi için yoğun bir çaba içerisinde olunduğunu ifade etti.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, turizm toplantıları hakkında yaptığı açıklama kapsamında;” Bizler her ortamda söylediğimiz gibi, Aksaray’ımız büyüyen ve gelişen bir şehir. Gerek sanayide, gerek tarımda ve gerek hayvancılıkta ciddi anlamda büyüme gösterdi. Tabii turizm alanında da başta Valimizin önderliğinde ve belediye başkanımız ile birlikte sürekli yaptığımız istişarelerde kapsamında Aksaray’ın turizmi konusunda acilen yapılması gerekenlere ve tedbiriler hakkında toplantılar gerçekleştiriyor ki Aksaray’ımızı turizm anlamında da daha fazla büyütelim. Toplantı çok geniş kapsamlı bir toplantıydı. Hakikaten çok verimli geçiyor. Bu toplantının amacı gerek ilçelerimizdeki özellikle de Güzelyurt ve Ihlara bölgesini turizm alanında daha nasıl geliştirebiliriz” diyerek sözlerine başladı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Koçaş, açıklamasının devamında Aksaray’ın turizm potansiyeli için ilçe belde ve belediye başkanları ile sürekli olarak iletişimde olunduğunu belirterek, “Gelen toplam ziyaretçi sayısı bir buçuk milyon civarında. Hedefimiz bunu 5 ila 10 milyon seviyesine nasıl çıkartabiliriz oldu. Bölge ile alakalı eksiklikler gündeme geldi. Bu eksiklikleri acil bir şekilde gidermek hedefimiz. Hasandağının da yalnızca kış sezonu değil yaz sezonunda nasıl verimli ve işlevsel hale getirilebileceğini görüşüyoruz. Hedefimiz hakikaten gerek sanayi, tarım ve hayvancılıkta nasıl marka bir şehirsek turizm anlamında da hak ettiği yere kısa sürede Aksaray’ın gelmesi.” Sözlerini kullandı.ü

Haber: Ağustos Gerçe