Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AT ARABALARINA YÖNELİK UYGULAMA BAŞLADI

Şehir içi trafiğinin akışının

Şehir içi trafiğinin akışının sorunsuz bir şekildesağlanabilmesi için durmaksızın çalışan aksaray belediyesi, şehir içi ana arterlerdetrafiği olumsuz etkileyen at arabaları ile ilgili çalışma gerçekleştirdi.

aksaray belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri, şehir içitrafiği tehlikeye düşüren ve zaman zaman kazalara sebebiyet veren atarabalarına yönelik uygulama başlattı. trafiğe at arabasıyla çıkan kişilerhakkında ve özellikle de terminal yolunda orta refüjlerde başıboş bulunan atsahipleri hakkında idari işlem başlatıldığı bildirildi.

zabıta müdürlüğü, uygulamanın önümüzdeki günlerde süreceğinibildirirken uygulama dışında hareket edenler hakkında yasal işlembaşlatılacağını duyurdu.

vatandaşlaruygulamadan memnun

at arabalarının şehir içi trafiğinde seyretmesi trafiktetehlikeye sebep olmasının yanında çevre kirliliğine neden olduğunu belirtenvatandaşlar, “belediye ekiplerinin at arabalarını şehrin içine almaması çok iyioluyor. aslında modern bir şehirde hala at arabası ile taşımacılık yapılmasışehrimize de yakışmıyor. gerçekten çok yerinde bir karar. bu kararı alanları veuygulayanları tebrik ediyoruz” dediler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'da otomobil ile çarpışan motosikletin
Sıradaki Haber Aksaray’da acı olay; motosikletin sürücüsü öldü, eşi ağır yaralandı!