Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜSEM’in Kurslarıyla Eğitim Geniş Bir Tabana Yayılıyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ), farklı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ), farklı ilgi alanlarına hitap eden kurslar düzenleyerek eğitimi geniş bir tabana ulaştırıyor. Bu dönem düzenlenen eğitim faaliyetlerine 500 kursiyer katılım sağladı.

 

Aksaray Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ASÜSEM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Celal Karaca, mesleki ve kişisel gelişim alanlarına yönelik kursların verimli biçimde ilerlediğini kaydetti. Aksaray Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ahiler Kalkınma Ajansı gibi kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde çalıştıklarını ve süreç içerisinde yeni protokollerle kapsamı genişletmek arzusunda olduklarını anlatan Karaca, “Bağlama, gitar, yüzme, konuşma İngilizcesi, bilgisayar destekli çizim, üç boyutlu tasarım, programlanabilir mantıksal denetleyici… Bunlar ve benzeri alanlarda düzenlediğimiz kurslara olan ilgi giderek atıyor. Bu dönem düzenlediğimiz kurslara 500 kursiyer katıldı” dedi. Karaca, temmuz ayında başlayacak olan yüzme kursuna ilişkin başvuru sürecinin de devam ettiğini belirtti. Açılan kurslara öğrenciler ve ASÜ çalışanlarının yanı sıra şehirden ilgililer de katılıyor.

 

ASÜSEM yeni dönem kurs planlama hazırlıklarına başladı. Detaylı bilgilere https://asusem.aksaray.edu.tr/ adresinden erişilebiliyor.

Bülten