Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AŞURE İKRAMI

aksaray belediyesi kadın koordinasyon

aksaray belediyesi kadın koordinasyon merkezi başkanlığıbünyesinde şehit aileleri ve gazilere aşure ikramı yapıldı.

zinciriye medresesinde düzenlenen etkinliğe belediye başkanıhaluk Şahin yazgı, eşi hasibe yazgı, Şehit ve gazi aileleri koordinasyonmerkezi başkanı yunus gümüşsoy gaziler derneği başkanı mustafa dağ, şehitaileleri ve gaziler katıldı.

Şehit ve gazi aileleri koordinasyon merkezi başkanı yunusgümüşsoy ve gaziler derneği başkanı mustafa dağ yaptıkları açıklamalardaaksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın şehit ailelerini ve gazilerihiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade ettiler.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı yaptığı açıklamalarda“bizler aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerinin ve kahraman gazilerimizinhizmetindeyiz. Şehit ailelerine ve gazilerimize yönelik düzenlediğimizprogramlarla ve ziyaretlerle bir araya geliyoruz. onlarla birlikte olmakbizlere enerji veriyor. vatanımız ve özgürlüğümüz için canlarını feda edenşehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize hayatımızı boyunca şükran ve minnetborcumuz var” dedi

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, şehit aileleri vegazilere aşure ikram ettikten sonra muharrem ayının tüm İslam alemine hayırlargetirmesini diledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından
Sıradaki Haber TÜİK, İnşaat maliyet endeksini açıkladı