Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’LÜ SPORCULARDAN İKİ TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ

aksarayÜniversitesi (asÜ) güçlenen spor

aksarayÜniversitesi (asÜ) güçlenen spor altyapısı ile bir yandan üniversiteyi ve şehrigururlandıran önemli başarılara imza atıyor, diğer yandan da ülke sporu içinnitelikli isimler yetiştiriyor.

türkiye Üniversitelerarasısüper liginde şehri temsil eden asÜ futbol ekibi, 16 takım arasında finalekadar yükseldi. Öğretim görevlisi fikret dursun can’la birlikte müsabakalarabüyük bir titizlikle hazırlanan takım, finalde bahçeşehir Üniversitesi ekibinepenaltılarda 13-12’lik skorla yenildi ve türkiye ikincisi oldu. 8 üniversiteninkatıldığı erkekler hentbol süper liginde de finale çıkan asÜ ekibi, sondakikada yediği sayılarla birinciliği kıl payı kaçırdı ve ligi akdenizÜniversitesi’nin ardından ikinci olarak tamamladı. asÜ kadın hentbol takımı da8 üniversitenin katıldığı müsabakalarda dikkat çeken bir performans sergiledi.Şansız mağlubiyetler alan takım, türkiye dördüncüsü olma başarısını gösterdi.

rektörŞahin, sporcuları ve teknik heyeti tebrik ederek, daha büyük başarılar içinellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini belirtti.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye A Milli Kadın Voleybol
Sıradaki Haber Türkiye ve Brezilya Karşı Karşıya; Haftanın son maçı öncesi bilinmesi gerekenler