Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’lü Gülen Yüzler Topluluğu öğrencileri çocuklarla bir arada

Aksaray Üniversitesi’nin kampüs içerisinde yer alan öğrenci topluluklarından bir tanesi olan Gülen Yüzler Topluluğu 2024-2025 eğitim öğretim dönemi kapsamında şehir içerisinde topluluk çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Aksaray Üniversitesi’nin kampüs içerisinde

Aksaray Üniversitesi Gülen Yüzler Öğrenci Topluluğu, gerçekleştirmiş oldukları gönüllü topluluk faaliyetleri kapsamında anaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Aksaray’ın farklı noktalarında bulanan anaokullarına giderek çocuklarla bir araya gelen ASÜ’lü gençler, birkaç saat boyunca çocuklara renkli anlar yaşatıyorlar.

Gülen Yüzler Topluluğu katılımcılarının bu kapsamda gerçekleştiği etkinlikler arasında; drama, sanat ve müzik çalışması, palyaço ve yüz boyama etkinlikleri yer alıyor. Çocuklarla vakit geçiren genç üniversite öğrencileri, onların hem eğlenmesine, hem sanatsal ve kültürel etkinliklere katılmasına hem de sosyalleşmelerine olanak tanıyor. Aksaray Üniversitesi Gülen Yüzler Topluluğu tarafından yapılan bu çalışmalar, ebeveynler tarafından büyük beğeni toplarken, aynı zamanda üniversite öğrencilerine de toplumsal çalışmalar yapabilmek bakımından ışık oluyor.

Ağustos Gerçe