Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’lü Gençler deprem bölgesinde; Çocuklara Umut ve Neşe Getirdiler!

  Aksaray Üniversitesi Gülen

 

Aksaray Üniversitesi Gülen Yüzler Topluluğu, kalplere dokunan bir etkinliğe imza attı. ASÜ Gülen Yüzler Topluluğu, gerçekleştirmiş olduğu etkinlik kapsamında Kahramanmaraş’ta bulunan Konteyner Evlerdeki çocuklar ve aileleri ile bir araya gelindi.

Aksaray Üniversitesi’nin gönüllü topluluklarından birisi olarak yer alan Gülen Yüzler Topluluğu, Gülen Yüzler Kardeşliği Projesi kapsamında;  Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Havaalanı Konteyner Kent İlkokulu ve Ortaokulu’nda çocuklarla bir araya geldi.

Organizasyon kapsamında çocuklarla; ısınma oyunları, tiyatro oyunları, palyaço ile yüzleri boyama, dans etkinliği düzenleyen ASÜ Gülen Yüzler Topluluğu gençleri, çocuklara uçurtma hediye etti.

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen bu etkinlik görenlerin kalplerini ısıtırken, konu hakkında açıklama yapan ASÜ Gülen Yüzler Topluluğu gençleri, yaptıkları bu organizasyondan duydukları mutluluğu dile getirerek desteklerinden ötürü Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş ve Aksaray Belediyesi Başkanı Evren Dinçer’e teşekkürlerini iletti.

Ağustos Gerçe