Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’lü Genç İletişimciler TRT’yi ziyaret etti

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri TRT Haber Merkezini ziyaret etti. Ziyaret, İletişim Fakültesi öğrencileri için oldukça verimli geçerken, mesleki anlamda bilgi edinmek adına da önem arz etti.

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde eğitim-öğretim hayatlarını sürdüren Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ve Gazetecilik Bölümü öğrencileri Ankara’da bulunan TRT Haber Merkezini ziyaret etti. Üniversite öğrencileri için oldukça heyecanlı ve verimli bir ziyaret süreci olurken, TRT yetkilileri tarafından öğrencilere yönelik sunum yapıldı.

Öğrenciler, ziyaret sırasında; TRT Haber ve TRT Spor kanallarının stüdyo ve rejileri hep birlikte gezerken, bu sırada canlı yayında olan TRT Öğle Ana Haberleri programını da canlı olarak yerinde izleme fırsatı buldular.

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin ziyaretine; Arş. Gör. Serhat Toptaş ve Arş. Gör. İbrahim Kahraman eşlik etti. Öğrencilerin yapmış olduğu bu gezi, sektöre dair bilgi edinmek adına büyük önem arz ederken, iletişim öğrencilerinin sektörü yerinde deneyimlemesi bakımından da önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe