Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’den takdir toplayan karar; Filistinli öğrencilerden ücret alınmayacak

Aksaray Üniversitesi, Filistinli öğrencilere

Aksaray Üniversitesi, Filistinli öğrencilere yönelik yapılan bir gelişmeyi aktardı. İsrail-Filistin savaşının devam ediyor olması ve İsrail’in insanlık dışı bir şekilde Filistin halkına saldırıyor olması nedeniyle tüm dünyada Filistin halkının sesi olma çağrısı yapılıyordu. Filistin halkının yanında olunduğunu bir kez daha vurgulamak isteyen Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Filistinli öğrencilere ücretsiz yemek bursu imkânı tanındığını duyurdu.
“Aksaray Üniversitesi Filistinli öğrencilerin yanında” diyerek hayata geçirilen bu uygulama 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca Filistinli ve Aksaray Üniversitesinde eğitim hayatına devam eden öğrencilerde geçerli olacak şekilde uygulanacak.
Filistinli öğrencilere yönelik gerçekleştirilen yemek bursu hakkında açıklama yapan Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş; “Filistinli öğrencilerimizin kartlarına 2023-2024 eğitim öğretim döneminde geçerli olacak şekilde ücretsiz yemek burslarını kartlarına tanımladık. Bu süreçte öğrencilerimizin yanında olmaya ve üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe