Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’den Eskil Ziyareti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Köse ve Eskil Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Öz, Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Eskil Meslek Yüksekokulu’nun büyümesi ve gelişmesi için atılacak adımlar ele alındı.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Köse ve Eskil Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Öz’ü makamında ağırladı. Zavlak ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Aksaray Üniversitesi’nin hocalarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette, Eskil Meslek Yüksekokulu’nun mevcut durumu, gelecekte yapılması planlanan projeler ve okulun büyümesi için atılması gereken adımlar üzerinde duruldu.
Başkan Zavlak, Eskil Meslek Yüksekokulu’nun büyümesi ve gelişmesi için gereken her türlü çabayı göstereceklerini belirtti. “İnşallah güzel bir üniversite ve öğrenci çokluğu ile belli bir seviyeye getirmek için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah güzel olacak.” ifadelerini kullanan Zavlak, okulun hem eğitim kalitesini artırmak hem de daha fazla öğrenci çekmek için çalışacaklarını vurguladı.
Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Köse ve Eskil Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Öz’e teşekkür eden Başkan Zavlak, işbirliğinin devam edeceğini ve Eskil Meslek Yüksekokulu’nun gelişimi için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Hakan Hidayet Deniz