Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Üniversitesi’nde coşkulu açılış: Yüzlerce öğrenci kampüste buluştu

Türkiye’de üniversitelerin açılmasıyla birlikte eğitim gördüğü şehirlere dönen genç öğrenciler, bu kapsamda Aksaray Üniversitesi kampüsünde de bir araya geldi. Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, eğitim öğretim haftasının ikincisinde öğrencilerle bir araya gelerek yeni dönemin güzel olması temennisinde bulundu.

Türkiye’de üniversitelerin açılmasıyla birlikte

Aksaray Üniversitesinde 2024-2025 eğitim döneminin başlamasıyla birlikte şehre gelen genç öğrenciler, bu kapsamda bir araya geldi. Aksaray Üniversitesi Merkezi Konferans Slaonunda gerçekleşen açılış etkinliğine yüzlerce öğrenci katılım sağladı.

Açılış etkinliği kapsamında konuşma yapan Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, “Aksaray Üniversitesi ailesine bu yıl katılan öğrencilerimizle kampüsü ve şehri anlatan bir oryantasyon programı gerçekleştirdik. Öğrencilerimize öğrenim hayatında başarılar dileriz. Hepiniz ASÜ’ye hoş geldiniz” ifadelerine yer verdi.

Aksaray Üniversitesi bünyesinde yapılan bu etkinlik, şehre gelen üniversite öğrencilerinin kolay bir şekilde kampüse ve çevreye adapte olamsı bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe