Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’de mezuniyetler hakkında değerlendirme yapıldı

Aksaray Üniversitesi’nin 2023-2024 eğitim öğretim dönemi kapsamında mezunlarını vermesinin ardından fakülte yönetimleri bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundu. Bu kapsamda bir araya gelen Sabire Yazıcı Fen Edebiyat Fakültesi idari personelleri, 2024-2025 eğitim dönemi hakkında istişarelerde bulundu.

Aksaray Üniversitesi’nin 2023-2024 eğitim

Aksaray Üniversitesi Sabire Yazıcı Fen Edebiyat Fakültesi’nin idari personelleri bir araya geldi. Fakülte toplantı salonunda bir araya gelen öğretim elemanları 2024-2025 eğitim öğretim dönemi ve mezuniyetleri hakkında istişarede bulundu. Burada gerçekleşen toplantı hakkında açıklama yapan fakülte dekanı Prof. Dr. Talat Baran; “yapılan mezuniyet törenlerimiz ile ilgili fakülte yönetimi, idari personeller ve bölümlerin mezuniyet programları sorumluları ile birlikte bir değerlendirmede bulunduk. Bir sonraki mezuniyet programı için yapılacak hazırlıkların da istişare edildiği toplantıda bu yılki mezuniyetin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Yapılan bu toplantı, üniversite içerisindeki çalışmaların eş zamanlı olarak takip edilebilmesi ve çalışmalar yön verilebilmesi bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe