Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’de IX. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Sempozyumu

Aksaray Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada kapsamında, IX. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Sempozyumu (UZAL-CBS 2024) düzenlenecek. Sempozyumun tarihi belirledi detaylar haberimizde…

Aksaray Üniversitesi tarafından yapılan

Aksaray Üniversitesi Konferans salonunda yapılacak olan sempozyum 17- 19 Ekim 2024 tarihler arasında gerçekleşecek. Saat 09:00’da başlayacak olan sempozyum iki gün sürecek.  Sempozyum teknik oturumları ise 17 Ekim 2024 tarihinde saat 14:30 le 18.30 18 Ekim 2924 tarihinde 09:00 ile 18:30 saatleri arasında yapılacak.

Programın akışı ise:

Alış ve Protokol konuşmalar

Davetli konuşmacı sunumu: Bülent Avenoğlu (TÜBİTAK-UZAY) Türkiye’nin Uzay Serüveni ve Yer Gözlem Uyduları

Platin sponsor konuşmaları:

Mustafa Aktaş /TÜRKSAT – Coğrafi Bilgi Teknolojileri Direktörü) TÜRKSAT Bilişim Proje Ürün ve Hizmetleri

Ahmet Dabanlı (Başarsoft- Kurucu Ortağı ve Genel Müdür Yardımcısı) Büyük Veri ve Yapay Zeka Destekli Sürdürülebilir CBS Sistemleri ve Yönetimi

Esra Aydın Demiröz (Esri Türkiye- Kıdemli Eğitim Uzmanı) CBS ile Görmek İstediğimiz Dünyayı Yaralım konulu başlıklarla anlatımlarda bulunacaklar.

ASÜ tarafından düzenlenecek olan sempozyum hakkında detaylı bilgiye erişmek isteyenler Aksaray Üniversitesini resmi internet adresini ya da https://uzalcbs2024.aksaray.edu.tr linkinden ulaşabilecek.

Fatma Altınok