Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’de fotoğraf çekmeyi sevenler yeni dönemde bir araya geliyor

Aksaray Üniversitesi Fotoğrafçılık Topluluğu, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde öğrencileri, yeni bir deneyime çıkmaya davet ediyor.

Aksaray Üniversitesi Fotoğrafçılık Topluluğu,

Aksaray Üniversitesi’nde 2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlıyor olması nedeniyle öğrenci toplulukları da hareketlik kazanmaya başladı. Aksaray Üniversitesi’nin sevilen öğrenci topluluklarından birisi olan Fotoğrafçılık Topluluğu, yeni dönem öncesinde toplulukta yer almak isteyen öğrencilere seslendi.

Aksaray Üniversitesi Fotoğrafçılık Topluluğu tarafından yapılan açıklama kapsamında, yönetim kadrosunda yer almak isteyen öğrencilerin başvuru yapabileceği açıklandı. Buna göre, ASÜ Fotoğrafçılık Topluluğunun yeni üyelerinden birisi olarak yönetim kadrosunda yer almak isteyen kişilerin https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwuXfE9U4DMMCUdEh7GE6fqElCPY4SSqfGBLxHVJ9nRTKq4g/viewform adresi üzerinden formdaki gerekli bilgileri doldurması gerekiyor.

Aksaray Üniversitesi, yalnızca eğitim alanında değil, öğrencilerin kendilerini ve sosyal becerilerini geliştirebilecekleri pek çok alan yaratması nedeniyle de ön plana çıkıyor.

Ağustos Gerçe