Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ASÜ’de 3 Meslek Yüksekokulu’nun Bölümleri Duyuruldu

Aksaray Üniversitesi tarafından yapılan duyuru kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda Güzelyurt Meslek Yüksekokulu’nda ve Eskil Meslek Yüksekokulu’nda öğrenci kabulü yapacak bölümler netlik kazandı.

Aksaray Üniversitesi tarafından yapılan

Yapılan duyuruya göre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda ve Eskil Meslek Yüksekokulu’nda bulunan bölümlere dair detaylar haberimizde…

Aksaray Üniversitesi bünyesinde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda, Güzelyurt Meslek Yüksekokulu’nda ve Eskil Meslek Yüksekokulu’nda 2024-2025 eğitim öğretim yılı kapsamında yer alacak bölümler belli oldu. Buna göre Sağlık Meslek Yüksekokulu’nda; Optisyenlik, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Yaşlı Bakımı bölümleri yer alacak.

Eskil Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alacak bölümler ise; Laborant ve Veteriner Sağlık, Lojistik olarak ifade edildi. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda 4 bölüm ter alırken, Eskil Meslek Yüksekokulunda ise 2 bölüm yer alıyor.

Güzelyurt Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan ve öğrenci kabulü yapacak bölümler ise; Aşçılık, Bitki Koruma, Gıda Teknolojisi, Mimari Dekoratif Sanatlar, Mimari Restorasyon ve Turizm ve Otel İşletmeciliği olarak kaydedildi.

 

Ağustos Gerçe